Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ;;ΔΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ....

Όλοι μας γνωρίζουμε ή έχουμε ακούσει το όνομα illuminati.
Έχουν γραφτεί άπειρα βιβλία που δείχνουν οτι η τάξη αυτή αποτελεί την ελιτ της ανθρωπότητας που ελέγχει άλλοτε μυστικά και άλλοτε φανερά τον κόσμο.Εντούτοις δεν υπήρχε τώρα έστω και μια ένδειξη σύνδεσης της κάστας αυτής των ανθρώπων με τις μυστικές πανίσχυρες υπηρεσίες.Για δείτε λοιπόν το παρακάτω:
Πάρτε
λοιπόν αυτή την όμορφη λεξούλα και γράψτε την ανάποδα itanimulli.
Προσθέστε τώρα στα
αριστερά αυτής της λέξης το: www. και στα δεξιά το: .com ώστε να φτιάξουμε μια διεύθυνση.
Τέλος πατήστε για να δούμε πο
ύ θα σας πάει το: MailScanner has detected a possible fraud attempt from "www.nsa.gov" claiming to be www.itanimulli.com
Αντιλαμβάνεσθε που βρεθήκατε μάγκες;;Στην ισχυρότερη μυστική υπηρεσία του πλανήτη.... 

Βίντεο σοκ! Νεαρή έκανε bungee jumping από πολυκατοικία!

10 Δεκέμβριος 2010

Νεαρή έκανε bungee jumping από πολυκατοικία. Βίντεο σοκ

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο Ιnternet και δείχνει μία παρέα νεαρών Ρώσων στη χιονισμένη σκεπή πολυώροφης πολυκατοικίας και μία κοπέλα να κάνει bungee jumping θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή της.

Η εικόνα κόβει την ανάσα…η κοπέλα πέφτει από τη σκεπή οκταόροφης πολυκατοικίας στη Ρωσία και ουρλιάζει.

Μαζί με 4 φίλους της είχαν ανέβει στη χιονισμένη σκεπή της πολυκατοικίας, την έχουν δέσει από τη μέση και την παρακινούν να πηδήξει...

«Δεν μπορώ!» λέει η κοπέλα.

«Μπορείς!

Είσαι έτοιμη να πετάξεις. Πιστεύουμε σε εσένα.

Ένα δύο τρία.» απαντούν οι νεαροί φίλοι της.

Μπορεί να το θεωρούν πλάκα, αλλά είναι πάρα πολύ σοβαρό. Η κοπέλα θα μπορούσε να έχει σκοτωθεί....τα μέτρα ασφαλείας ήταν ανύπαρκτα...αντίθετα με το οργανωμένο bungee jumping στο οποίο οι διοργανωτές φροντίζουν να μην κινδυνεύει όποιος πηδάει.

Έτσι θεωρούσαν αστείες και τις βουτιές τους από μπαλκόνια ξενοδοχείων στις πισίνες νεαροί Βρετανοί τουρίστες μέχρι τη στιγμή που κάποια παιδιά, υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών σκοτώθηκαν και άλλα τραυματίστηκαν.

Όλα αυτά δεν είναι παιχνίδια...είναι ένα φλερτ με το θάνατο και έχει κοστίσει τη ζωή σε πολλούς νέους.

Το ασημί το πιο δημοφιλές χρώμα αυτοκινήτου στον κόσμο και για το 2010

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι χρώμα επιλέγουν να είναι το αυτοκίνητο τους οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο;
Τα τελευταία 10 χρόνια, από το 2000 έως και φέτος το ασημί είναι αδιαφιλονίκητα ο νικητής αφού έχασε την πρώτη θέση μόνο το 2007 από το λευκό. Φέτος το 26% των αυτοκινήτων που πουλήθηκαν σε όλο τον κόσμο, ήταν βαμμένα σε ασημί αποχρώσεις, το μαύρο να ακολουθεί με ποσοστό 24% ενώ το άσπρο βρίσκεται στη τρίτη θέση με 16%. Το λιγότερο δημοφιλές χρώμα ήταν μακράν το κίτρινο και χρυσό αφού μόλις το 1% επέλεξε το αυτοκίνητο τους να είναι βαμμένο στις αποχρώσεις του ήλιου.
Σε ότι αφορά την Ευρώπη, την πρώτη θέση παίρνει το μαύρο σε 24%, ακολουθεί το γκρι με 19%, το ασημί με 17%, το άσπρο με 14%, το μπλε με 9% ενώ το κόκκινο βρίσκεται στην 6η θέση με 7%. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να δεις στις φωτογραφίες – γραφήματα που ακολουθούν καθώς και στο δελτίο τύπου.
http://www.autoblog.gr

Η Εκκλησία “ετοιμάζει” τηλεοπτικό σταθμό

 

Ύστερα από σχετική εισήγηση του μητροπολίτη Σερρών Θεολόγου, οι ιεράρχες εξετάζουν το ενδεχόμενο ίδρυσης τηλεοπτικού σταθμού.
Ένα «όνειρο» του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, που δεν κατάφερε ο ίδιος να υλοποιήσει, λόγω του υψηλού κόστους του μπαίνει σήμερα στο «τραπέζι» της Ιεράς Συνόδου, μία περίοδο που δεν ευνοεί τέτοιου είδους ρίσκα, την ώρα, μάλιστα, που ο ραδιοφωνικός σταθμός της Εκκλησίας κοστίζει περί τα 800.000 ευρώ. Το θέμα θα συζητηθεί και στη συνεδρίαση της Ιεραρχίας, η οποία τελικά θα αποφασίσει για το θέμα. Οι ιεράρχες, συζήτησαν, μεταξύ άλλων, και το θέμα της κάρτας του πολίτη και αποφάσισαν ότι το κείμενο, που έχει δοθεί, περιέχει ασάφειες, αντιφάσεις και δημιουργεί σύγχυση. Η Εκκλησία -σημειώνουν- σέβεται «το ανεπανάληπτο του προσώπου του ανθρώπου και την θεόδοτη ελευθερία του. Το ανθρώπινο πρόσωπο δεν μπορεί να απογυμνωθεί από την αξιοπρέπεια και τα χαρακτηριστικά του»

satleo.gr

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΙΧ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ

 


Η κυβέρνηση ικανοποίησε τελικά ένα πάγιο αίτημα του κλάδου εμπορίας οχημάτων, βγάζοντας από τα συρτάρια τα σχέδια για την απόσυρση παλαιών αυτοκινήτων. Η σχετική διάταξη, που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο για την εφαρμογή του Μνημονίου...
Προβλέπει φορολογικό κίνητρο,με τη μορφή μείωσης του τέλους ταξινόμησης, για την αντικατάσταση αυτοκινήτων ηλικίας άνω των 12 ετών από νέα, μικρού και μεσαίου κυβισμού. Το πλαφόν ορίζεται στις 2.000 κ.εκ.

Συγκεκριμένα:

• Αυτοκίνητα κυλινδρισμού κινητήρα μέχρι και 900 κυβικά εκατοστά, απαλλάσσονται από το προβλεπόμενο τέλος ταξινόμησης για φορολογητέα αξία μέχρι και 6.000 ευρώ.

• Αυτοκίνητα κυλινδρισμού από 901 μέχρι και 1400 κυβικά εκατοστά, απαλλάσσονται από το προβλεπόμενο τέλος ταξινόμησης για φορολογητέα αξία μέχρι και 8.000 ευρώ.

• Αυτοκίνητα κυλινδρισμού κινητήρα από 1401 μέχρι και 1600 κυβικά εκατοστά, απαλλάσσονται από το 65% του προβλεπόμενου τέλους ταξινόμησης και για φορολογητέα αξία μέχρι και 11.000 ευρώ.

• Αυτοκίνητα κυλινδρισμού κινητήρα από 1601 μέχρι και 2000 κυβικά εκατοστά, απαλλάσσονται από 50% του προβλεπόμενου τέλους ταξινόμησης και για φορολογητέα αξία μέχρι και 14.000 ευρώ.

Η διαδικασία της απόσυρσης, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, θα καθορισθούν με κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Υποδομών

Το ΕΣΡ "κατέβασε" το Big Brother!


Απόφαση - σταθμός του ΕΣΡ αναγκάζει Alpha και Nova να διακόψουν το 23ωρο ζωντανό πρόγραμμα του Big Brother. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ξαφνικά η ελληνική τηλεόραση έγινε ποιοτική, είναι σίγουρα ένα βήμα για να βελτιωθεί η κατάσταση.

Κατόπιν τούτου, ο Alpha και η Nova ανέστειλαν τη λειτουργία του καναλιού που μεταδίδει το reality 23 ώρες κάθε ημέρα.

Παρακάτω δημοσιεύεται ολόκληρη η απόφαση με την οποία ........



"διώκεται η μετάδοση της ως άνω εκπομπής αυτουσίας άνευ ουδενός ελέγχου και εντεύθεν με κίνδυνο να προβληθούν περιστατικά της  προσωπικής ή ερωτικής ζωής των παικτών με αποτέλεσμα να θιγεί η αξιοπρέπεια των διαγωνιζομένων".


ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
Α Π Ο Φ Α Σ Η
Αριθ. 560/16.11.2010
Σήμερα ημέρα Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 11:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση, στην οποία παρέστησαν ο Πρόεδρος του ΕΣΡ Ιωάννης Λασκαρίδης, ο Αντιπρόεδρος Νέστορας Κουράκης και τα μέλη Εύη Δεμίρη, Ίρις Αυδή-Καλκάνη, Γιάννης Παπακώστας, Κωνσταντίνος Τσουράκης, Κωνσταντίνος Αποστολάς.

Iστορικό-Νομική θεμελίωση
1. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ασχολήθηκε με την έγκριση τροποποίησης της σύμβασης προμήθειας οπτικοακουστικού περιεχομένου μεταξύ της κατόχου αδείας παροχής συνδρομητικών και ραδιοφωνικών υπηρεσιών εταιρίας MULTICHOICE HELLAS Α.Ε.Ε. και του διαχειριστή τηλεοπτικού προγράμματος ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.

2. Η συζήτηση της υποθέσεως πραγματοποιήθηκε την 2α Νοεμβρίου 2010.

3. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έλαβε υπόψη:

Ι. Το άρθρο 15 παρ. 2 του Συντάγματος της Ελλάδας κατά το οποίο η ραδιοφωνία και η τηλεόραση υπάγονται στον άμεσο έλεγχο του Κράτους. Ο έλεγχος και η επιβολή των διοικητικών κυρώσεων υπάγονται στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που είναι ανεξάρτητη αρχή, όπως ο νόμος ορίζει.
ΙΙ. Το άρθρο 4 παρ. 1 του Ν. 2644/1998 κατά το οποίον οι συμβάσεις που συνάπτει η κάτοχος άδειας με τους διαχειριστές προγράμματος είναι άκυρες αν δεν έχουν προηγουμένως εγκριθεί.
ΙΙΙ. Το άρθρο 53 παρ. 1 του Ν. 2778/1999 κατά το οποίον οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που λειτουργούσαν την 1η Νοεμβρίου 1999 θεωρούνται ως νομίμως λειτουργούντες.
ΙV. Το άρθρο 4 παρ 1 στοιχ. β, στ του Ν. 2863/2000 κατά το οποίον το Ε.Σ.Ρ. χορηγεί τις κάθε είδους άδειες και εγκρίσεις.
Αποδεικτικά στοιχεία

Εν προκειμένω εκ των στοιχείων του φακέλου της ακροάσεως του εκπροσώπου της αιτούσης εταιρείας και του υποβληθέντος υπομνήματος, προέκυψαν τα ακόλουθα: Η εταιρεία με την επωνυμία MULTICHOICE HELLAS Α.Ε.Ε. δια της υπ΄αρ.πρωτ. 9350/1.10.2010 αιτήσεώς της, αιτείται την έγκριση της από 21.9.2010 σύμβασης προμήθειας οπτικοακουστικού περιεχομένου μεταξύ της ως άνω εταιρείας και της εταιρείας με την επωνυμία ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.

Αντικείμενο της συμβάσεως είναι η εκπομπή με τον διακριτικό τίτλο BIG BROTHER η οποία μεταδίδεται ήδη από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA CHANNEL μετά από προηγούμενο έλεγχο και περικοπή των ακαταλλήλων περιστατικών. Δια της υπό κρίσιν συμβάσεως διώκεται η μετάδοση της ως άνω εκπομπής αυτουσίας άνευ ουδενός ελέγχου και εντεύθεν με κίνδυνο να προβληθούν περιστατικά της  προσωπικής ή ερωτικής ζωής των παικτών με αποτέλεσμα να θιγεί η αξιοπρέπεια των διαγωνιζομένων.

Όμως κατά το άρθρο 4 παρ. 2 στ. ζ΄ του Ν.2644/1998 προϋπόθεση της εγκρίσεως της συμβάσεως είναι η τήρηση των κωδίκων δεοντολογίας ενώ εξάλλου, κατά το άρθρο 6 παρ. 2 του Κανονισμού 2/1991 του Ε.Σ.Ρ. οι διαγωνιστικές εκπομπές δεν πρέπει να διεξάγονται κατά τρόπο που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια των διαγωνιζομένων. Ενόψει τούτων η υπό κρίσιν σύμβαση δεν εξασφαλίζει την τήρηση των ως άνω διατάξεων του νόμου και δεν πρέπει να εγκριθεί.

Για τους λόγους αυτούς
Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης
Απορρίπτει την από 30.9.2010 αίτηση της εταιρείας με την επωνυμία MULTICHOICE HELLAS Α.Ε.Ε. προς έγκριση της από 21.9.2010 σύμβασης προμήθειας οπτικοακουστικού περιεχομένου μεταξύ της ως άνω εταιρείας και της εταιρείας με την επωνυμία ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.

Κρίθηκε, αποφασίστηκε την 16η Νοεμβρίου 2010, καθαρογράφτηκε και δημοσιεύθηκε κατά την 2α Δεκεμβρίου 2010.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ε.Σ.Ρ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

Την Amazon απειλούν τώρα οι χάκερ

 

Το δικτυακό τόπο Amazon.com αναμένεται να επιλέξουν ως επόμενο στόχο τους οι ομάδες των χάκερ, που οργιάζουν τα δύο τελευταία εικοσιτετράωρα στο Διαδίκτυο, κηρύσσοντας έναν ανηλεή ηλεκτρονικό πόλεμο, ως αντίποινα για τη σύλληψη του ιδρυτή και διαχειριστή του Wikileaks, Julian Assange....

Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, οι χάκερ, υπό την κωδική ονομασία «Anonymous» έχουν προκαλέσει ήδη σειρά επιθέσεων σε δεκάδες ιστοτόπους, μεταξύ των οποίων είναι το site της Mastercard, αλλά και η προσωπική ιστοσελίδα της υπερσυντηρητικής πρώην κυβερνήτη της Αλάσκας, Sarah Palin.

Μιλώντας στο βρετανικό κανάλι BBC 4, ο εκπρόσωπος των χάκερ, με το ψευδώνυμο «Coldblood» (σ.σ. «Εν ψυχρώ»), προειδοποίησε ότι η παράταση της φυλάκισης του Assange θα οδηγήσει σε έναν ιδιότυπο ηλεκτρονικό πόλεμο, με στόχους δεκάδες sites.
zougla.gr