Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Da Vinci Code: Ανακαλύφθηκαν αριθμοί και γράμματα στα μάτια της Mona Lisa.

 


Μια νέα ανακάλυψη έκαναν οι συντηρητές του πίνακα του Leonardo Da Vinci ,Mona Lisa όπου ανακάλυψαν γράμματα και αριθμούς καλά κρυμμένους στα μάτια της.
Βρίσκονται στην κόρα των ματιών της και έχουν ήδη διακρίνει τα γράμματα L και V. Η ανακάλυψη έγινε τώρα με την χρήση μικροσκοπίου και αποκάλυψε ένα ακόμα κρυφό μυστικό του Da Vinci.
O Silvano Vinceti πρόεδρος του Ιταλικού National Committee for Cultural Heritage, που εξέτασε τον πίνακα ανέφερε ότι «με γυμνό μάτι δεν μπορεί να δει κανένας τα νέα ευρήματα αλλά σίγουρα μπορεί να διακρίνει έστω και κάτι ακόμα και με μεγεθυντικό φακό.»Επίσης τόνισε ότι « στο δεξί μάτι φαίνονται καθαρά τα γράμματα L και V τα οποία πιστεύουμε ότι αναφέρονται στο όνομα του δημιουργού ενώ στο αριστερό υπάρχουν διάφορα σύμβολα τα οποία ακόμα δεν έχουμε ξεκάθαρες απαντήσεις τι μπορεί να σημαίνουν. Υπάρχoυν ένα B , ένα CE, ο αριθμός 72 ,κάτι που μοιάζει με L και ο αριθμός 2. »
«Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ο πίνακας είναι 500 ετών και δεν μπορεί να είναι ξεκάθαρο μετά από τόσα χρόνια τι είχε πρωτογραφτεί επάνω. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για λάθος τους καλλιτέχνη αλλα ότι έβαλε τα σημάδια εκεί για κάποιον δικό του λόγο.»

http://www.7news.gr/

VW BlueSport, ποιος περιμένει μέχρι το 2014

 

Οι τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν είναι ότι η έκδοση παραγωγής του Volkswagen BlueSport θα είναι έτοιμη γύρω στο 2014.
Παρότι οι πληροφορίες για το μοντέλο είναι αρκετά συγκεχυμένες, το coupe της Volkswagen θα κατασκευαστεί πάνω σε μια νέα MMB πλατφόρμα την οποία θα χρησιμοποιούν και τα Audi R4 και ο αντικαταστάτης της Porsche 356 / 914. Η πλατφόρμα αυτή θα χρησιμοποιεί τις αναρτήσεις του Golf ώστε να διατηρηθεί το κόστος όσο γίνεται χαμηλότερα.

Το μεγαλύτερο μυστήριο μέχρι στιγμής είναι οι κινητήρες που θα εφοδιάζεται το BlueSport. Η λογική λέει ότι θα υπάρχουν οι γνωστοί 1400αριδες και 2000cc TSI ενώ ίσως κάνει την εμφάνιση του και ένας 1.600αρης 220 απόδοσης 220 ίππων περίπου. Σε ότι αφορά τα κιβώτια, αυτά θα είναι 2 και θα αποτελούνται από το 6-τάχυτο χειροκίνητο αλλά και το 7-τάχυτο DSG.
Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει τον Σεπτέμβριο του 2013 στη Φρανκφούρτη με τις πωλήσεις να ξεκινούν από τις αρχές του 2014.

[Πηγή: AutoCar]

http://www.autoblog.gr/2010/12/13/vw-roadster-scheduled-for-2014-launch-report/

Σημαντική εξέλιξη για τα ξενοδοχεία στο Internet

Κατά την 39η Διεθνή Συνάντηση του Διαδικτύου για την εκχώρηση ονομάτων και αριθμών (ICANN), η Afilias ανακοίνωσε ότι έχει επιλεγεί από την...
 dotHOTEL ® για τις υπηρεσίες μητρώου και DNS για την αίτηση της στην ICANN για το .hotel νέο τομέα ανωτάτου επιπέδου (νέο TLD, νέα κατάληξη .hotel).
Η dotHOTEL υποστηρίζεται από τη Διεθνή Ένωση Ξενοδοχείων και Εστιατορίων (International Hotel and Restaurant Association), μεγαλύτερη ένωση του κόσμου για την φιλοξενία. «Επιλέξαμε την Afilias λόγω της μεγαλύτερης εμπειρίας της με νέα TLD και την ικανότητά της να συμβάλει ώστε το .HOTEL να φθάσει στο μέγιστο των δυνατότητων του στην παγκόσμια αγορά domain name,” δήλωσε ο Johannes Lenz-Hawliczek, συνιδρυτής της dotHOTEL. “Η Afilias έχει μια μακρά και διακεκριμένη πορεία στην παροχή αξιόπιστων μητρώου και υπηρεσίες DNS και, επομένως, διασφαλίζει την τεχνική σταθερότητα και αξιόπιστη στήριξη για τη δρομολόγηση και ανάπτυξη του νέου παγκόσμιου οίκου των ξενοδοχειακών υπηρεσιών στο Διαδίκτυο.”
Η dotHOTEL θα υποβάλει αίτηση για την .hotel επέκταση όταν ο ICANN αρχίσει να δέχεται αιτήσεις για νέα TLDs, το οποίο αναμένεται το δεύτερο τρίμηνο του 2011.
Με την νέα κατάληξη .hotel ο τομές της φιλοξενίας διασφαλίζει την εγκυρότητα και ταυτότητα τους στο Internet.

http://news.travelling.gr/2010/12/%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%ce%be%ce%ad%ce%bb%ce%b9%ce%be%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%be%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%83/

Οταν ο φελλόs ... γίνεται δολοφόνοs

 

Περίπου 20 Αυστραλοί το χρόνο σκοτώνονται, κυρίως την εποχή των Χριστουγέννων, από την εκτόξευση. φελλών σαμπάνιας!
 Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που το Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο του Sydney χαρακτηρίζει τα Χριστούγεννα ως την πιο επικίνδυνη εποχή.
«Οι περισσότεροι τραυματισμοί έχουν θύματα το ίδιο πρόσωπο που ανοίγει το μπουκάλι», είπε επικεφαλής του Ινστιτούτου. «Θα προσπαθήσουν να ανοίξουν τη φιάλη και, όταν (ο φελλός) θα κολλήσει, θα τον κοιτάξουν και θα εκραγεί», πρόσθεσε.
Ο ίδιος εξήγησε ότι οι φελλοί μπορούν να ταξιδέψουν με ταχύτητα 65 χιλιομέτρων την ώρα και να χτυπήσουν κάποιον στο μάτι πιο δυνατά και από μία γροθιά.

Ξεκίνησε να εκτίει την 3ετή ποινή του για φορολογικές παραβάσεις o Wesley Snipes

Εδώ και λίγα 24ωρα ο δημοφιλής ηθοποιός Wesley Snipes βρίσκεται στις ομοσπονδιακές φυλακές του Lewis Run στην Pennsylvania οι οποίες θα είναι...
 το «σπίτι» του για τα επόμενα 3 χρόνια καθώς κρίθηκε ένοχος από τις Αμερικανικές αρχές για φορολογικές παραβάσεις.
Ο άνθρωπος που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τις ταινίες “Blade” είχε καταδικαστεί πρωτόδικα από δικαστήριο της Florida το 2008 καθώς όπως προέκυψε από έρευνα δεν απέδιδε τους προβλεπόμενους φόρους από το 1999 έως και το 2004.
Οι εφέσεις που κατατέθηκαν δεν είχαν καμία τύχη και έτσι ο Snipes βρίσκεται πλέον φυλακισμένος. Αυτά γίνονται φυσικά σε μια χώρα όπου οι νόμοι υπάρχουν και τηρούνται στο ακέραιο.

www.rockyourlife.gr