Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ


 
http://www.votegreece.gr/archives/6966

Ferrari 458 Challenge

 

Η 458 Challenge έχει κάνει παγκόσμια πρεμιέρα το ντεμπούτο του στο Maranello κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης των ντίλερ της ιταλικής φίρμας, μια παραδοσιακή εκδήλωση που συγκεντρώνει τους εκπροσώπους του διεθνούς δικτύου πωλήσεων της Ferrari...
Το νέο supercar, το οποίο θα πλαισιώσει τη F430 Challenge στο Ferrari Challenge Trofeo Pirelli τη νέα χρονιά (2011), είναι το πέμπτο μοντέλο που χρησιμοποιείται από την Ferrari στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα το οποίο, το επόμενο έτος, θα επεκταθεί ώστε να συμπεριλάβει μια νέα σειρά αγώνων στην Ασία και τον Ειρηνικό .

Μόλις λίγους μήνες μετά την Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης όπου έγιναν τα αποκαλυπτήρια της Italia 458, στην οποία βασίζεται η 458 Challenge, που εισάγει μια σειρά σημαντικών τροποποιήσεων ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στην αγωνιστική χρήση. Ο κινητήρας που κινεί την 458 μεταφέρθηκε αυτούσιος στην 458 Challenge. Πρόκειται για ένα μοτέρ V8, χωρητικότητας 4.497 κ.ε. με σύστημα άμεσου ψεκασμού που αποδίδει 570 ίππους στις 9.000 σαλ.
Οι τροποποιήσεις που έχουν γίνει αφορούν στις σχέσεις μετάδοσης και το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που προέρχεται από την F1 εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ροπή σε χαμηλότερες στροφές. Η 458 Challenge είναι επίσης εξοπλισμένη με E-Diff, ηλεκτρονικό διαφορικό που ήδη εφοδιάζει την … πολιτική έκδοση της 458 και για πρώτη φορά χρησιμοποιείται σε ένα αυτοκίνητο για αγώνες πίστας της Ferrari.
Το βάρος του αυτοκινήτου έχει μειωθεί με τη χρήση ελαφρών υλικών (ανθρακονήματα και Lexan), διαθέτει αναβαθμισμένες αναρτήσεις, 19άρες μονομπούλονες ζάντες, φρένα της Brembo και ABS το οποίο διαθέτει δύο ρυθμίσεις, για βρεγμένες επιφάνειες και στεγνές επιφάνειες.
Ένα άλλο στοιχείο, που για πρώτη φορά υιοθετείται από μοντέλο Ferrari Challenge είναι F1-Trac, το συστήματος ελέγχου πρόσφυσης, το πιο εξελιγμένο του είδους του.
Κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης της 458 Challenge, το αυτοκίνητο σημείωσε νέο ρεκόρ στην πίστα του Fiorano κατά δύο δευτερόλεπτα κάτω από εκείνη του προκατόχου του, με αποτέλεσμα ένα νέο ρεκόρ με χρόνο μόλις 1'16 .5 ".
http://www.auto24.gr

Χριστουγεννιάτικο δέντρο από... κάνναβη

 

Και οι Χίπις γιορτάζουν τα Χριστούγεννα
Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους δύο μέτρων στην...
αυλή γερμανικού σπιτιού, αποδείχθηκε μετά από έλεγχο της αστυνομίας της πόλης Κόμπλεντζ, ότι ήταν φυτό κάνναβης.
Το φυτό ήταν στηριγμένο σε βάση χριστουγεννιάτικου δέντρου και ήταν διακοσμημένο με φωτάκια.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δήλωσε πως ήθελε να διακοσμήσει περισσότερο το δέντρο, ενώ όπως φάνηκε αργότερα σε έρευνα αστυνομικών, ο ίδιος είχε στην κατοχή του 150 γραμμάρια μαριχουάνα.

Μαγικά κόλπα στο διαδίκτυο,εξαφανίζονται Blog

Το καναρινάκι της φωτογραφίας είναι σε όλους σας γνωστό τα δυο τελευταία τουλάχιστον χρόνια.Σήμα κατατεθέν του blog ΖΕΙΔΩΡΟΝ στη διεύθυνση http://zeidoron.blogspot.com.Εκεί ο υποφαινόμενος,τα πραγματικά στοιχεία του οποίου φαίνονταν φαρδιά πλατιά στη μπάρα,έγραφε τις απόψεις του κι ότι άλλο τον τσίγκλαγε από την καθημερινότητα.Πάντα με σεβασμό και στους αναγνώστες αλλά και στο θέμα που πραγματευόταν.Αρκετές φορές σ' αυτό το διάστημα το μπλογκ κλειδώνονταν από τον πάροχο της υπηρεσίας google και με την επαλήθευση του κωδικού επανέρχονταν.Τον Ιούνιο μάλιστα είχαν ζητήσει και το κινητό μου τηλέφωνο και τους το έδωσα γιατί δεν είχα κάτι να κρύψω.

Ξαφνικά σήμερα το πρωί το μπλογκ εξαφανίστηκε με μαγικό τρόπο,ενώ ο λογαριασμός μου ήταν απλά κλειδωμένος και με επαλήθευση πάλι του κωδικού άνοιξε.Δουλεύει κανονικά το mail μου,μπορώ να κάνω αναρτήσεις στους Ενωμένους Μπλόγκερ,που είμαι μέλος,μπορώ ν' αφήσω σχόλια σε άλλα μπλογκς αλλά το ΖΕΙΔΩΡΟΝ είναι εξαφανισμένο.Στην αναζήτηση γράφει ότι :

Το ιστολόγιο που αναζητούσατε δεν βρέθηκε. Αν είστε ο κάτοχος αυτού του ιστολογίου,συνδεθείτε.

Πατώντας στο συνδεθείτε με συνδέει με τους Ενωμένους Μπλόγκερς,το ΖΕΙΔΩΡΟΝ άφαντο.Επικοινώνησα με αρκετούς φίλους και τους ευχαριστώ για το ενδιαφέρον τους αλλά λύση δεν βρέθηκε.Βρήκα μια φόρμα επικοινωνίας με τη Νομική υπηρεσία της google,όπου έγραψα ποιος είμαι και τους ζήτησα να επαναφέρουν το μπλογκ μου διότι δεν παραβίασα κανέναν από τους όρους τους ενώ αντίθετα η εξαφάνισή του καταργεί το δικό μου δικαίωμα έκφρασης.

Πιθανόν να μην είναι δάκτυλος της google αλλά ημετέρων δυνάμεων αφού η προτελευταία ανάρτηση ρωτούσε:Ποιοι ρίχνουν νερό στο μύλο της "τρομοκρατίας"; και η τελευταία δημοσιεύεται από κάτω.Ελπίζω να επανέλθει η ιστοσελίδα και να τα λέμε όπως και πριν.Διαφορετικά θα συνεχίσουμε από εδώ http://zeidoron.pblogs.gr/,μέσω Pathfinder κι έχει ο Θεός!

Μέσα απ' αυτή την πορεία στο διαδίκτυο γνώρισα πάρα πολλούς ανθρώπους,κάποιους μάλιστα κι από κοντά και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής γι' αυτό.Να είστε καλά σας ευχαριστώ όλους και δεν θα χαθούμε.

Υ.Γ.:Μόλις τώρα ενημερώθηκα πως το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το http://adena-gr.blogspot.com/ και με το http://dimithliop.blogspot.com/

Πηγή:Zείδωρον

 Google Chrome OS: πολύ αργά για τις γιορτές, πολύ νωρίς για τους χρήστες


 

Οι πρώτοι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, που θα «τρέχουν» το νέο λειτουργικό σύστημα Chrome OS της Google, το οποίο θα λειτουργεί online μέσω του «υπολογιστικού νέφους» (cloud computing), θα κυκλοφορήσουν στα μέσα περίπου του 2011.

Η κίνηση αποτελεί «σφήνα» στην επικράτεια της Microsoft και της Apple και αναμένεται να «ανάψει τα αίματα» ακόμα περισσότερο στην ολοένα πιο ανταγωνιστική αγορά πληροφορικής.
Πάντως, η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί μια καθυστέρηση αρκετών μηνών στα αρχικά σχέδια της Google, η οποία ήλπιζε να προλάβει τις φετινές γιορτές, αλλά ήρθε αντιμέτωπη με τεχνικές δυσκολίες κατά την ανάπτυξη του νέου λογισμικού. Η Google θέλει να σιγουρέψει ότι το νέο λειτουργικό σύστημα, που βασίζεται στο Web, θα είναι συμβατό με πολλές άλλες συσκευές, όπως οι ψηφιακές κάμερες.
Οι πρώτοι φορητοί Η/Υ με το λειτουργικό της Google αναμένεται να κατασκευαστούν από την κορεατική Samsung και την ταϊβανέζικη Acer, ενώ η αμερικανική Intel θα παρέχει τους πρώτους επεξεργαστές.
Οι τιμές για τα μελλοντικά λάπτοπ με το Chrome OS δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, αλλά αναμένεται να κινούνται σε μεγάλη γκάμα. Η βασική καινοτομία του νέου λειτουργικού συστήματος θα είναι η «Ιστο-κεντρική» (Web-centric) χρήση του υπολογιστή, καθώς οι χρήστες θα χρησιμοποιούν πλέον online εφαρμογές μέσω του υπολογιστικού «νέφους» (cloud computing), αντί να πονοκεφαλιάζουν για να τις «κατεβάζουν» και να τις αποθηκεύουν στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή τους.
Τα πλεονεκτήματα του Chrome OS περιλαμβάνουν επίσης ταχύτερο άνοιγμα και κλείσιμο του υπολογιστή, αυτόματη ανανέωση της προστασίας από ιούς και άλλα κακόβουλα προγράμματα, μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας Η/Υ, καθώς και ασφαλή προσωπική πρόσβαση στα δεδομένα του υπολογιστή από οπουδήποτε στο Ίντερνετ.
Οι χρήστες που επιθυμούν, θα μπορούν να χρησιμοποιούν και εκτός διαδικτυακής σύνδεσης (offline) τα προγράμματα και τα δεδομένα του υπολογιστή τους, αλλά ο στόχος είναι να αξιοποιούν τις ευρυζωνικές συνδέσεις για να βρίσκονται online (υπογράφηκε σχετική συμφωνία της Google με την εταιρία τηλεπικοινωνιών Verizon).
Ήδη η Google ξεκίνησε ένα πιλοτικό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετέχουν αρκετές εταιρίες και οργανισμοί στις ΗΠΑ (μεταξύ αυτών το Πεντάγωνο), στους οποίους μοίρασε δοκιμαστικούς φορητούς υπολογιστές με το υπό ανάπτυξη λειτουργικό της, για να το αξιολογήσουν και να το εμπλουτίσουν με την εμπειρία και τις παρατηρήσεις τους.
Παραμένει ακόμα ασαφές αν και πώς το Chrome OS θα συνεισφέρει στα μελλοντικά κέρδη της Google. Με το λειτουργικό της σύστημα Android για κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές-ταμπλέτες, το οποίο διατίθεται δωρεάν, η εταιρία κερδίζει από τις διαφημίσεις.
Επειδή το Google Chrome OS αναμένεται να ωθήσει τους χρήστες να χρησιμοποιούν ακόμα συχνότερα το διαδίκτυο, μεταξύ άλλων θα αυξηθούν οι αναζητήσεις μέσω της διάσημης μηχανής αναζήτησης της εταιρίας, πράγμα που αναμένεται να αποφέρει περισσότερα διαφημιστικά έσοδα.
Σήμερα, η Microsoft ελέγχει, χάρη στα Windows, περισσότερο από το 90% της παγκόσμιας αγοράς λειτουργικών συστημάτων για υπολογιστές.
Ορισμένοι αναλυτές δεν πιστεύουν ότι, την πρώτη διετία τουλάχιστον, θα απειληθεί η κυριαρχία της Microsoft από την έλευση του Google Chrome OS.
Όσον αφορά το ομώνυμο πρόγραμμα διαδικτυακής πλοήγησης Chrome της Google, σύμφωνα με την εταιρία, βρίσκεται σε φάση συνεχούς επέκτασης, καθώς έχει πλέον 120 εκατ. χρήστες διεθνώς, από 70 εκατ. τον Μάιο.

Πηγές: ΑΠΕ/ΜΠΕ, Reuters, Google Blog

Ποιό είναι το αφεντικό του Παπανδρέου ;

Ο ακήρυχτος πόλεμος του YOUTUBE Ελλάδα VsΤουρκία

Έλληνες εναντίον Τούρκων, Αλβανοί εναντίον Σέρβων, Βούλγαροι εναντίον Σκοπιανών και όλοι μαζί εναντίον όλων… Ένας πόλεμος μαίνεται στο ίντερνετ. Ένας πόλεμος που δεν έχει θύματα ανθρώπινες ζωές , αλλά έχει πολύ σπάσιμο νεύρων, απίστευτη ειρωνεία, προκλήσεις, και πολλές φορές, έξυπνες ατάκες.

Εδώ είναι Βαλκάνια, εδώ τα πάθη χτυπάνε κόκκινο και αφού εδώ είναι η πυριτιδαποθήκη της Ευρώπης, οι ευκαιρίες για... μικρές μικρές σπίθες παρουσιάζονται συνέχεια. Ακόμη και μέσω ίντερνετ.

Σε καθημερινή βάση στο youtube, ανεβαίνουν βίντεο, από Έλληνες, Τούρκους, Αλβανούς, Σέρβους, Βόσνιους, τα οποία άλλοτε υμνούν την απίστευτα ισχυρή πατρίδα τους και άλλοτε περιπαίζουν και χλευάζουν τους άλλους γείτονες τους. Απολαυστικά είναι τα σχόλια και οι απαντήσεις που έπονται σε κάθε βίντεο

Το onalert σήμερα θα σας παρουσιάσει τα προκλητικότερα βίντεο των Τούρκων και τις απαντήσεις των Ελλήνων…

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΟΥ 22. ΜΑΣ ΘΥΜΑΣΤΕ;

Με τον τίτλο αυτό το άκρως προκλητικό βίντεο που ανέβασε κάποιος Τούρκος με το ψευδώνυμο Kemalistzafer, ξεκινάει με μια αναδρομή στη μικρασιατική εκστρατεία και στην εναλλαγή των εικόνων εκεί που αναφέρεται στην Ελλάδα παρουσιάζει ένα βατράχι…
Ο προκλητικός Τούρκος δείχνει ένα ελληνικό άγαλμα και σχολιάζει “ο πρώτος γκέι της ιστορίας” ενώ το όνομα της Ελλάδας και των Ελλήνων δεν αναφέρεται σαν Greece ή Greeks αλλά προσθέτει πάντα τη λέξη Gay. Δηλαδή Gaygreeks, και Gaygreece. (ΣτΣ Η τεστοστερόνη σε αυτόν τον “άντρακλα” τον Τούρκο, χτυπάει κόκκινο.)

Το προκλητικό τουρκάκι λοιπόν , άνετο πίσω απο την ασφάλεια του υπολογιστή του και της ανωνυμίας του, συνεχίζει το βίντεο του δείχνοντας ένα Οθωμανό στρατιώτη (εικονογραφημένο στο μοτίβο του Κάπταιν – Αμέρικα) και λέει: “Έλληνες είμαστε ο μεγαλύτερος σας εφιάλτης” και στο ίδιο πλάνο σαν να απαντά ένας Έλληνας γράφει: “Μανούλα μου έρχονται οι Τούρκοι”

Στη συνέχεια δείχνει πολλά πλάνα από τον Μουσταφά Κεμάλ και συνεχίζει με μια γελοιογραφία εποχής όπου φαίνεται ο βασιλιάς Κωνσταντίνος με τον Κεμάλ με το εξής σχόλιο: “Κλόουν Κωστή, Ο Κεμάλ είναι ο πατέρας σου”

Μετά συνεχίζει με άλλη γελοιογραφία εποχής με τον Κεμάλ να φυσάει κάτι τραπουλόχαρτα με την ελληνική σημαία και να λέει ότι ο Κεμάλ σκόρπισε την Ελλάδα
Σε άλλο πλάνο έχει φωτογραφία του Ελληνικού στρατού στη Μικρασία και γράφει: ”Χατζηανέστη, έλα να σώσεις τον στρατό σου”

Οι προκλήσεις του Τούρκου συνεχίζονται. Δείχνει τους τσολιάδες στον Άγνωστο Στρατιώτη και σχολιάζει: “φολκορική ομάδα είναι αυτοί, ή στρατιώτες;” (ΣτΣ φαίνεται ότι του διαφεύγει ο Πλαστήρας και το 5/24 με τους Τσολιάδες του που οι ίδιοι οι Τούρκοι το είχαν ονομάσει σειτάν ασκέρ από τον τρόμο που προκαλούσε)

Ο Τούρκος kemalistzafer δείχνει μέχρι και τα κέρινα ομοιώματα από το μουσείο της Μαντάμ Τυσώ, όπου ο Βενιζέλος βρίσκεται λίγο πιο πίσω από το ομοίωμα του Κεμάλ: “Η Ελληνική εφημερίδα ΤΟ ΘΕΜΑ ρωτάει γιατί είναι πιο πίσω το ομοίωμα; Και ο Τούρκος απαντάει ότι πάντα θα ζείτε στη σκιά του Κεμάλ”

Μετά δείχνει ασπρόμαυρα πλάνα από το 1922 και γράφει ότι οι “Έλληνες στρατιώτες ακόμη τρέχουν” και καταλήγει για τους Τούρκους με την πολύ ταπεινή και διακριτική φράση: “έρχονται οι βασιλιάδες του σύμπαντος” (ΣτΣ ειλικρινά σηκώνουμε τα χέρια ψηλά και δεν σχολιάζουμε εδώ)

Δείτε το βίντεο είναι απολαυστικό αλλά απολαυστικότερα είναι τα σχόλια των Τούρκων που “ευλογούν τα γένια τους” , μέχρι που παρεμβαίνει ένας Έλληνας με το ψευδώνυμο ELDYK287 και τους βάζει στη θέση τους: ”the end is coming mongols”

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

Ο τίτλος στο βίντεο που έχει ανεβάσει ο Έλληνας fanis88 σε προϊδεάζει.
Είναι απολαυστικό και γεμάτο χιούμορ χωρίς να προσβάλει. Απλά δείχνει τις διαφορές ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία σε πολλά επίπεδα.

Ξεκινάει από τους αρχαίους ήρωες με πλάνα Λεωνίδα , συνεχίζει με τον Βλαντ Τσέπες (τον γνωστό Δράκουλα που ναι μεν δεν ήταν Έλληνας αλλά ήταν …Τουρκοφάγος)
Στη συνέχεια δείχνει διάφορες όμορφες Ελληνίδες σε αντιδιαστολή με …όμορφες Τουρκάλες. Πάει στην Παπαρίζου και στη συνέχεια στον Τούρκο Εθνικό Τραγουδιστή Μπάρις Μάντσο.

Καταλήγει δείχνοντας με έξυπνο τρόπο αρχαία ελληνικά μνημεία εντός του Ελλαδικού χώρου και μετά πάλι αρχαία ελληνικά μνημεία που βρίσκονται στη Τουρκία, ζητώντας συγγνώμη από τους Τούρκους που δείχνει ελληνικά μνημεία, αλλά εκείνοι , απλά δεν έχουν δικά τους.

Σας ενημερώνουμε ότι το βίντεο τελειώνει με μια έκφραση αγανάκτησης. Επίσης σας προτείνουμε να διαβάσετε τα σχόλια.





Πηγή:Αιέν Αριστεύειν