Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΤΡΟΪΚΑ - ΔΝΤ: Λαμβάνουν αποφάσεις και εμφανίζονται στην Ελλάδα πάντα σε επετειακές ημερομηνίες για τον ελληνικό λαό! Τυχαίο;

Είχα την υποψία από καιρό. Στην αρχή είπα "είναι τυχαίο γεγονός". Η επανάληψή του όμως με βάζει σε σκέψεις. Πώς είναι δυνατόν η Τρόικα, το ΔΝΤ και οι ντόπιοι συνεργάτες τους να λαμβάνουν κρίσιμες αποφάσεις ή να..... εμφανίζονται στην Ελλάδα όποτε ο Ελληνικός λαός έχει κάποια επέτειο, που σχετίζεται με την πολυτάραχη πολιτική ζωή του τόπου μας και τους αγώνες του λαού μας για ελευθερία και δημοκρατία; Για παράδειγμα:...



25η Μαρτίου 1821: Επέτειος της δημοκρατικής εθνικοαπελευθερωτικής Ελληνικής Επανάστασης του 1821, η οποία ήταν και η τελευταία Επανάσταση στην Ευρώπη που υποκινήθηκε εμπνευσμένη από το πνεύμα της Μεγάλης Γαλλικής Επανάστασης του 1789.
25η Μαρτίου 2010: Απόφαση των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την παροχή οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα, όταν χρειαστεί. Κήρυξη της... αντεπανάστασης!


21η Απριλίου 1967: Αμερικανοκίνητο πραξικόπημα στην Ελλάδα, Χούντα. Η Ελλάδα στο γύψο.
21 Απριλίου 2010: Άφιξη των εκπρόσωπων του Δ.Ν.Τ στην χώρα μας.

23 Απριλίου 2010: Ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοινώνει, από το Καστελόριζο, την προσφυγή της Ελλάδας στο μηχανισμό στήριξης ΔΝΤ, Ε.Ε., Ε.Κ.Τ., (Τρόικα). Η Ελλάδα στο γύψο.


28η Οκτωβρίου 1940: Έναρξη του αμυντικού πολέμου της Ελλάδας ενάντια στη φασιστική Ιταλία. Είσοδος της χώρας στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
25 Οκτωβρίου 2010: Διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού που απειλεί με πρόωρες εκλογές εάν οι πολίτες καταψηφίσουν τους εκλεκτούς της κυβέρνησης στις τοπικοαυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου.


17η Νοεμβρίου 1973: Επέτειος της αντιχουντικής εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
16 Νοεμβρίου 2010: Η Τρόικα έρχεται στην Αθήνα με νέα πακέτα μέτρων και απειλές.

6η Δεκεμβρίου 2008: Δολοφονία Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια, έναρξη της εξέγερσης του Δεκέμβρη.
7 Δεκεμβρίου 2010: Ομιλία Ντομινίκ Στρος Καν, επικεφαλής ΔΝΤ, στη Βουλή των Ελλήνων.

Κάπως έτσι πάνε οι ημερομηνίες και τις είχα καιρό στο μυαλό μου. Αποφάσισα να μοιραστώ δημοσίως τις σκέψεις μου και εάν κάποιος θέλει να προσθέσει κάτι, καλοδεχούμενο! (Απ' ό,τι πρόσεξα πάντως, οι "συμπτώσεις" δεν πέρασαν απαρατήρητες από blogger, δημοσιογράφους και σκιτσογράφους).

Στέφανος Μυτιληναίος


Μας το "ταχυδρόμησε":blogpress-gr.blogspot.com

ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

 

Μη διαμαρτύρεσαι γιά τη μείωση του μισθού σου!
Μην αντιδράς γιά την περικοπή της σύνταξής σου!
Μη παραπονιέσαι γιά το λουκέτο της επιχείρησής σου!
Μην απογοητεύεσαι από την άνοδο της ανεργίας!
Μην απελπίζεσαι επειδή απολύθηκες!
Μη βαρυγκωμάς γιά τους άδικους φόρους που πληρώνεις!
Μην αγανακτείς που.......
εξισλαμίζεσαι!
Μην εξεγείρεσαι όταν ξεπουλιέται η πατρίδα σου!
Τίμα την Κυβέρνηση και τους νόμους της!
Γίνε φτωχός και ραγιάς!

Μέχρι σήμερα η <<δημοκρατικότατη και φιλολαϊκή Κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ.>> απολαμβάνει την

πλήρη συναίνεση των πολιτών στο θεάρεστο έργο της και την απαρέγκλιτη τήρηση των δέκα

εντολών κοινωνικής συμπεριφοράς που εξασφαλίζουν την θεαματική επιτάχυνση των διαδικασιών

<< εξαθλίωσης>> των πάλαι ποτέ << αξιόμαχων και υπερήφανων >> Ελλήνων.
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!! Πρώτη φορά στη μακραίωνη ιστορία μας αποδείξαμε ότι μπορούμε και θέλουμε να

απαρνηθούμε την αξιοπρέπεια, τη δημοκρατία και την ελευθερία!!!

Γράφει η Γάτα

"Λαμπρά" παραδείγματα ακραίας λατρείας...

* Σε εμφανίσεις που έκαναν οι συνθέτες Φρεντερίκ Σοπέν και Φραντς Λιστ τον 19ο αιώνα οι γυναίκες έβγαζαν και τους πετούσαν το εσώρουχό τους, ως ένδειξη του απεριόριστου θαυμασμού τους....
Η ακραία αυτή συμπεριφορά διατηρήθηκε ως τις ημέρες μας, όπου η απογύμνωση των θαυμαστριών συχνά συμβαίνει κατά τη διάρκεια ροκ συναυλιών.

* Μετά τη γνωστοποίηση του θανάτου του Μάικλ Τζάκσον,στις 25 Ιουνίου του 2009, οι ιστοσελίδες της εφημερίδας «Los Αngeles Τimes» και του Twitter «κράσαραν» λόγω της υπερβολικής επισκεψιμότητας. Η μηχανή αναζήτησης Google κόλλησε λόγω εκατομμυρίων παράλληλων αναζητήσεων στο όνομα του αμερικανού τραγουδιστή, το AΟL Ιnstant Μessenger «έπεσε» για τουλάχιστον 40 λεπτά και η διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια Wikipedia κατέγραψε σχεδόν ένα εκατομμύριο επισκέπτες στη σελίδα της μέσα σε μόλις μία ώρα.

* Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός του Χόλιγουντ Σάντρα Μπούλοκ έλαβε πρόσφατα μόνιμα περιοριστικά μέτρα εναντίον του παρανοϊκού θαυμαστή της Τόμας Τζέιμς Γουέλντον, που επί χρόνια είχε γίνει σκιά της. Η λήψη τέτοιων μέτρων είχε ξεκινήσει το 2003, όταν ο ίδιος είχε επιδιώξει κατ΄ εξακολούθηση να πλησιάσει τη διάσημη ηθοποιό. Οταν το 2009 αυτά έληξαν, ο αδίστακτος 41χρονος άνδρας ταξίδεψε στο Γουαϊόμινγκ προκειμένου να «γνωρίσει» την Μπούλοκ από κοντά, όπως υποστήριξε.

* Τον Νοέμβριο του 2008 η Πόλα Γκούντσπιντ, φανατική θαυμάστρια της αμερικανίδας τραγουδίστριας και κριτού του τηλεοπτικού διαγωνισμού τραγουδιού «Αmerican Ιdol» Πόλα Αμπντούλ, αυτοκτόνησε μπροστά από το σπίτι της αγαπημένης της καλλιτέχνιδας. Η 30χρονη γυναίκα είχε νωρίτερα λάβει μέρος στον διαγωνισμό και είχε αποδοκιμαστεί έντονα από την κριτική επιτροπή. Γείτονες της διάσημης τραγουδίστριας δήλωσαν ότι είχαν δει αρκετές φορές αργά τη νύχτα το αυτοκίνητο της Γκούντσπιντ παρκαρισμένο έξω από το σπίτι της με την ίδια μέσα σε αυτό. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας η άτυχη γυναίκα πέθανε από υπερβολική δόση χαπιών.
Πηγή: tovima.gr

Εξοικονομώ κατ΄ οίκον και στο νερό

 

Φρένο στην σπατάλη του πολύτιμου νερού επιδιώκει να βάλλει το υπουργείο Περιβάλλοντος σχεδιάζοντας ένα πρόγραμμα που θα στοχεύει στην εξοικονόμηση νερού στα νοικοκυριά...
Με το πρόγραμμα αυτό, το υπουργείο θα αναζητήσει την χορήγηση κινήτρων και τεχνολογιών μέσα στο σπίτι, με σκοπό την επαναχρησιμοποίηση του βρόχινου νερού, του νερού από την λάτρα του πλυντηρίου ή άλλων καθημερινών χρήσεων.
Για το μέτρο αυτό θα αξιοποιηθεί η εμπειρία της Κύπρου και της Αυστραλίας δήλωσε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου για την διαχείριση των υδάτινων πόρων η υπουργός ΠΕΚΑ κ. Τίνα Μπιρμπίλη και ανακοίνωσε ότι σχετική μελέτη θα ανατεθεί αρχές του 2011.
Παράλληλα, το υπουργείο προωθεί Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία θα καθορίζεται το πλαίσιο επαναχρησιμοποίησης των επεξεργασμένων λυμάτων για αρδευτικούς σκοπούς αλλά και για αναπλάσεις, δημιουργία χώρων αναψυχής, βιομηχανική χρήση κα.
Όπως ανακοινώθηκε μέχρι τα τέλη του χρόνου θα ολοκληρωθεί η ένταξη έργων συνολικού ύψους 60 εκ. ευρώ για τον έλεγχο των διαρροών στα δίκτυα ύδρευσης.
http://www.protothema.gr/environment/article/?aid

WIKILEAKS: ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ

 

Τις τελευταίες ημέρες τα ΜΜΕ, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, ασχολούνται με την υπόθεση διαρροής εμπιστευτικών, απορρήτων κλπ εγγράφων... που αφορούν κυρίως στην εξωτερική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Τα έγγραφα, τηλεγραφήματα από και προς τις πρεσβείες των ΗΠΑ, παρουσιάζονται από την ιστοσελίδα WIKILEAKS, της οποίας διαχειριστής φέρεται να είναι ο Αυστραλός J. Assange. Επιχειρώντας έναν απολογισμό των μέχρι στιγμής αποκαλυφθέντων εγγράφων, προκύπτει ότι αφορούν στις σκέψεις και αναφορές διπλωματικών υπαλλήλων σε διάφορες πρεσβείες ἤ προξενεία των ΗΠΑ ανά την υφήλιο, που έστελναν για ενημέρωση στην Ουάσιγκτων.

Διπλωματικό κουτσομπολιό

Σε αρκετά από αυτά τα τηλεγραφήματα οι διπλωματικοί υπάλληλοι, πέραν των καθαρώς «υπηρεσιακών» στοιχείων προσέθεταν και προσωπικές εντυπώσεις για τον χαρακτήρα ἤ την εμφάνιση των συνομιλητών τους, που πολλές φορές ήταν αρχηγοί κρατών. Έτσι για παράδειγμα χαρακτηρίζουν τον πρόεδρο της Γαλλίας κ. Ν. Σαρκοζύ ως αδύνατο και αυταρχικό. Υπάρχει όμως και μία πολύ σοβαρή διαπίστωση που προκύπτει από την ανάγνωση των τηλεγραφημάτων συγκεκριμένων διπλωματικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, στην Μέση Ανατολή. Εκεί, φαίνεται πως οι ηγέτες αρκετών αραβικών κρατών, σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους με αμερικανούς αξιωματούχους, εξέφραζαν την υποστήριξή τους σε ενδεχόμενη επέμβαση των ΗΠΑ στο Ιράν. Η αποκάλυψη της στάσης ἤ τουλάχιστον των προθέσεων των αράβων απέναντι στην Τεχεράνη, έχει δημιουργήσει κλίμα δυσφορίας, όμως διαβάζοντας κάποιος τα «μικρά» γράμματα, αντιλαμβάνεται πως τόσο η Αμερική όσο και το Ισραήλ χαμογελάνε κάτω από τα μουστάκια τους, αφού από το επικοινωνιακό παιχνίδι του WIKILEAKS έχουν κατά ένα μέρος δικαιωθεί στις προγραμματισμένες επιλογές τους για το Ιράν.

Είναι βέβαιο ότι ο καταζητούμενος πλέον με διεθνές ένταλμα σύλληψης, J. Assange, απέκτησε με παράνομο τρόπο (όπως τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως φαίνεται) χιλιάδες διαβαθμισμένα έγγραφα των ΗΠΑ. Το πώς, που, γιατί και πότε δεν έχει τώρα ιδιαίτερη σημασία, αφού τούτο θα προκύψει ως εκ του αποτελέσματος που θα έχει η δημοσιοποίηση των εγγράφων. Άλλωστε πρέπει να υπενθυμίσω ότι η ιστοσελίδα WIKILEAKS πριν λίγο καιρό είχε φέρει στο φως απόρρητα έγγραφα των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων που αφορούσαν στον πόλεμο στο Ιράκ, ενώ πριν λίγους μήνες είχε δημοσιεύσει σχεδόν όλα τα μηνύματα τύπου SMS που αντηλλάγησαν μεταξύ πολτών αλλά και των αρχών ασφαλείας των ΗΠΑ την 11η Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά τις επιθέσεις στους διδύμους πύργους στην Νέα Υόρκη.

Οι διασυνδέσεις

Από τα γεγονότα αυτά προκύπτει ότι ο J. Assange έχει «διασυνδέσεις» και επαφές με τρείς τουλάχιστον στρατηγικούς τομείς της Αμερικής. Την άμυνα, τις τηλεπικοινωνίες και την εξωτερική πολιτική. Η πραγματικότητα αυτή μου δίνει κάθε δικαίωμα να σκεφθώ ότι δεν είναι δυνατόν κάποιος άγνωστος και «τυχαίος» διαχειριστής μιας ιστοσελίδας, να είναι σε θέση να προμηθεύεται μεγάλους όγκους διαβαθμισμένων εγγράφων και μάλιστα από διαφορετικές κάθε φορά υπηρεσίες των ΗΠΑ, χωρίς την ανοχή αν όχι τις ευλογίες κάποιων. Τώρα τα εντάλματα σύλληψης του J. Assange και οι «επιθέσεις» διαφόρων χάκερς στην ιστοσελίδα του, νομίζω ότι περισσότερο διαφημίζουν το έργο του, παρά αποθαρρύνουν τον ίδιο από το να συνεχίσει τις αποκαλύψεις του. Σε κάθε περίπτωση, όποιοι και να κρύβονται πίσω από την ιστοσελίδα WIKILEAKS, είναι βέβαιο ότι καθιστούν την παρουσία τους εμφανή και απειλητική, αφού αφήνουν να εννοηθεί ότι έχουν στην κατοχή τους και άλλα στοιχεία πολύ πιο «καυτά». Για τον λόγο αυτό πριν καταλήξουμε σε οριστικά συμπεράσματα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη, ώστε να φανεί που πάει το πράγμα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ

Έρχεται η αστυνομία τροφίμων! Monsanto: παράνομοι οι μικροκαλλιεργητές!

Οι πείνα του "Ιωσήφ" θα χτυπήσει ξανά την "Αίγυπτο". Θέλουν οπωσδήποτε να λιμοκτονήσουμε:
Έρχεται... η αστυνομία τροφίμων! Monsanto: παράνομοι οι μικροκαλλιεργητές!

Αστυνομία τροφίμων
Δημοσιογράφος: Θα μιλήσουμε για τον νόμο περί "εκσυγχρονισμού των τροφών" με τον προσκεκλημένο μας. Γεια σου Τζόρτζ, (George Hemminger: Founder, Survive and Thrive TV) ας μιλήσουμε πρώτα για τον νόμο "S 510". Στην ιστοσελίδα σου γράφεις για το γεγονός ότι οι.......
Αμερικανικές φάρμες και οι τροφές γενικά θα μπουν κάτω από τον έλεγχο των υπουργείων Δημόσιας Τάξης και Αμύνης, προκειμένου να ελέγχουν μην γίνει κάποια μόλυνση. Πες μας τι πιστεύεις για αυτό.
Τζόρτζ: Διάβασα ποιοι είναι οι άνθρωποι που υποστηρίζουν τον νόμο αυτό και ποιοι είναι ενάντια. Ενάντια στον νόμο είναι οι μικρές ενώσεις καλλιεργητών και οι αγρότες, και υπέρ του νόμου, είναι οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες σπόρων, φαρμάκων και δημητριακών. Αυτός είναι ένας νόμος που σχεδιάστηκε στα μέτρα των πολυεθνικών. Βλέποντας επίσης την οικονομική κατάσταση, είναι τελείως τρελός αυτός ο νόμος.
Δημοσιογράφος: Στον νόμο αυτόν περιέχεται επίσης η αφαίρεση του δικαιώματος καθαρισμού και αποθήκευσης σπόρων; Εννοώ, ξέρεις θα απαγορεύεται να κάνουν αυτό που αρέσει σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους, το να βάζουν σπόρους από λαχανικά και στο κήπο και να τα μεγαλώνουν τα παιδιά;
Τζόρτζ: Αυτό που βλέπουμε με την οικονομική καταστροφή στην Αμερική και ειδικότερα στην Καλιφόρνια, είναι μεγάλη ανάπτυξη σε τοπικές φάρμες και ανθρώπους που προσπαθούν να επιβιώσουν παράγοντας τροφή για να φάνε οι ίδιοι, ενώ την ίδια ώρα, τα πωλούν σε φίλους και γείτονες. Αυτό που κάνει ο νόμος αυτός είναι να ελέγξει και στο τέλος να σκοτώσει αυτούς τους μικροκαλλιεργητές.
Δημοσιογράφος: Φαίνεται ότι υπάρχουν άγνωστες πτυχές στην πολιτική της κυβέρνησης. Άτομα τα οποία εργάζονταν για την Monsanto έχουν τώρα θέσεις στο Ανώτατο Δικαστήριο, όπως ο Κλέρενς Τόμας. Βλέπουμε ανθρώπους στο Υπουργείο Τροφίμων και Φαρμάκων που δούλευαν για την Monsanto. Τι πιστεύεις για όλα αυτά;
Τζόρτζ: Αποτελεί ένα μόνο από τα βήματα που παίρνει η κυβέρνηση με στόχο να συνεργαστεί με τις πολυεθνικές εταιρίες. Αυτός ο νόμος και η πολιτική, αποτελούν φασισμό και οδηγεί στην καταστροφή της οικονομίας μας. Πιστεύω ότι όπως έγινε και στην Ισλανδία οι άνθρωποι πρέπει να εξεγερθούν και να διώξουν αυτούς τους ανθρώπους από την διοίκηση της χώρας και να σταματήσουν αυτό που γίνεται σ' αυτή τη χώρα. Είναι απίστευτα γελοίο το να μην σου επιτρέπεται να παράγεις το ίδιο σου το φαϊ.
Δημοσιογράφος: Πιστεύω πως είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον το γεγονός ότι βλέπουμε τα τελευταία χρόνια για τις ασθένειες που αυξάνουν όπως ο αυτισμός και οι νέες μορφές καρκίνου... να κατηγορούνται τα πάντα όπως εμβόλια, η μόλυνση του αέρα, αλλά δεν βλέπω και πολλούς να κατηγορούν τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα γι αυτές τις ασθένειες. Γιατί πιστεύεις συμβαίνει αυτό;
Τζόρτζ: Οι μεγάλες αυτές πολυεθνικές έχουν τα δικά τους λόμπι και επηρεάζουν τις αποφάσεις των κυβερνήσεων. Και... τι άλλο είναι πιο φυσικό από το να παράγεις την ίδια σου την τροφή; Το να παράγεις την τροφή σου θα έπρεπε να είναι φυσικό, όπως το να τρώς την τροφή σου. Αλλά αυτό που βλέπουμε σήμερα, είναι μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες να κάνουν ότι μπορούν ώστε να μονοπωλήσουν και να ελέγξουν την διανομή τροφίμων, γιατί θέλουν περισσότερα κέρδη! Και αυτό που θα δούμε στην Αμερική, είναι ο κόσμος να πεινάει γιατί δεν θα μπορούν να αγοράσουν το φαϊ τους από αυτές τις εταιρείες. Χρειαζόμαστε αποκεντροποίηση του αποθέματος τροφών και όχι συγκεντρωτισμό.
Δημοσιογράφος: Είναι πολύ τρομακτική σκέψη ότι το 70% των τροφών προέρχεται από Γενετικά Τροποποιημένα Προϊόντα.

"Αν οι άνθρωποι αφήσουν την κυβέρνηση να αποφασίζει τι τροφή θα τρώνε και τι φάρμακα θα παίρνουν, τα σώματά τους θα είναι σύντομα σε τόσο θλιβερή κατάσταση όσο είναι οι ψυχές εκείνων που ζούν σε καθεστώς τυρρανίας."
Τόμας Τζέφερσον
Εκ των ιδρυτών πατέρων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής

Σήμερα.έρχεται ο Αυτοκράτορας Δομίνικος Στρός Κάν......


-Κι ο Ύπατος Αρμοστής μας δε βλέπει την ώρα να τον υποδεχτεί....

ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ:Το "έκαψε" για τα καλά...


Η Τζούλια όσο περνάει ο καιρός, μας αποδεικνύει περίτρανα πως δεν έχει αφήσει εγκεφαλικό κύτταρο που να μην έχει "κάψει"... Πρόσφατα για τις ανάγκες της εκπομπής της βρέθηκε στην αρχαία Ολυμπία, έχοντας στο πλευρό της ένα αστείρευτο ταλέντο του ελληνικού πενταγράμμου!! Μα ποιον άλλον; Φυσικά μιλάμε για τον κ. Γιάννη Φλωρινιώτη.. Ντυμένη στα λευκά σαν αρχαιοελληνική θεά και με ύφος σοβαρό προσπαθούσε να εναρμονιστεί με το....

περιβάλλοντα χωρο.. Που πας ρε σούργελο;;; Τι άλλο θα κάνεις για να ασχολούμαστε μαζί σου;; Δείτε ένα μικρό απόσπασμα απο την εκπομπή..

Ροζ DVD με την Jennifer Lopez;

 

Αγώνα για να εμποδίσει να βγει στη δημοσιότητα dvd με καυτές ερωτικές στιγμές με πρωταγωνίστρια την ίδια, δίνει η Jennifer Lopez, της οποίας ο πρώην συζυγός της αποφάσισε να της κάνει τη ζωή δύσκολη. Το εν λόγω dvd περιέχει ερωτικές περιπτύξεις του πρώην ζευγαριού, από την περίοδο που ήταν παντρεμένοι.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη ζητώντας από τον πρώην σύζυγό της Ojai Noa και από τον ατζέντη του Ed Meyer να σταματήσουν τις προσπάθειες να πουλήσουν στην αγορά video με τις προσωπικές τους στιγμές. Σημειώνεται ότι ο γάμος της Lopez με τον Noa κράτησε 11 μήνες.

Ο Ojai Noa και στο παρελθόν προσπάθησε να δημοσιεύσει βιβλίο με πικάντικες ιστορίες από την εποχή που ζούσε μαζί της, κάτι που τελικά απέτρεψαν και πάλι οι δικηγόροι της Lopez. Κάτι μας λέει πως ο Noa δεν θα....


σταματήσει εδώ να εκβιάζει την Πορτορικανή σταρ, αποσκοπώντας στο να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από εκείνη.

Ένα λάθος έκανε και αυτή και τον παντρεύτηκε. Πόσο πια θα το πληρώνει;
nooz.gr

Δείτε το στιγμιότυπο με τη μολότοφ στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια

Σημάδι ε;;;

Google: Διαδικτυακή βιβλιοθήκη

 

Ο αμερικανικός όμιλος του διαδικτύου Google, ξεκίνησε στις ΗΠΑ την διαδικτυακή του βιβλιοθήκη, με πάνω από τρία εκατομμύρια ψηφιοποιημένους τίτλους, ορισμένοι από τους οποίους προσφέρονται δωρεάν.


    Προσβάσιμα μέσω της ιστοσελίδας books.google.com, τα βιβλία μπορούν να "φορτωθούν" σε οποιονδήποτε υπολογιστή μέσω σύνδεσης στο internet, είτε μέσω ειδικών εφαρμογών για φορητές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των τηλεφώνων που λειτουργούν με το σύστημα Android, που έχει σχεδιαστεί από την Google, και τα προϊόντα Apple όπως το iPhone και το iPad.

    Πολλές ηλεκτρονικές ταμπλέτες ανάγνωσης, ειδικά κατασκευασμένες από τη Sony, μπορούν να αποκωδικοποιήσουν στις οθόνες τους τίτλους αυτούς, όχι όμως η ταμπλέτα ανάγνωσης Kindle του διανομέα του Amazon, που κυριαρχούσε μέχρι σήμερα στην αγορά για τις ηλεκτρονικές εκδόσεις.

    "Πιστεύουμε ότι αυτή θα είναι η μεγαλύτερη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη στον κόσμο", δήλωσε μια εκπρόσωπος της Google, η Τζίνι Χόρνουνγκ. "Συμπεριλαμβανομένων των δωρεάν βιβλίων, υπάρχουν πάνω από τρία εκατομμύρια", είπε.
ΑΠΕ

O Νηλ Άρμστρονγκ όταν πάτησε στο φεγγάρι είπε: «Καλή απόλαυση κύριε Γκόρσκι!». Γιατί;

Όταν πρωτοπάτησε άνθρωπος στο φεγγάρι, ο οποίος όπως όλοι ξέρουμε ήταν ο Νηλ Άρμστρονγκ, εκτός από το γνωστό «ένα μικρό βήμα για μένα, ένα μεγάλο για την ανθρωπότητα», είπε και κάτι άλλο. Αυτό ήταν το «Καλή απόλαυση κύριε Γκόρσκι!». Γιατί είπε κάτι τέτοιο; Όταν ήταν μικρός, ζούσε σε μια γειτονιά όπου οι γείτονες του είχαν ένα μικρό πρόβλημα σεξουαλικής φύσεως. Ο σύζυγος πίεζε την γυναίκα του να του κάνει στοματικό έρωτα ενώ αυτή δεν ήθελε. Έτσι κάποια μέρα, για να το αποφύγει, του είπε: «θα σου κάνω όταν πάει το παιδάκι δίπλα, στο φεγγάρι!!!» Προφανώς δεν ήξερε ποια θα ήταν η πορεία και τι θα επακολούθησει για το μικρό γειτονάκι τους…

CLOPYPASTE 

Πού ήταν τα κανάλια οεεεεέοοοοο;

Το σάντουιτς της στοίχισε ένα βιολί Stradivarius

Άγνωστοι έκλεψαν σήμερα το πρωί από την κορεάτικης καταγωγής βιολίστρια, Μιν Τζιν Κιμ, το βιολί της, ένα Stradivarius, την ώρα που η καλλιτέχνιδα είχε κάτσει να φάει ένα σάντουιτς σε αλυσίδα fast-food σε..... σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου.

Η νεαρή γυναίκα, 32 ετών, διάσημη βιολίστρια που παίζει στην Φιλαρμονική Ορχήστρα, συνειδητοποίησε ξαφνικά ότι το όργανο της δεν βρισκόταν πλέον στην κατοχή της στον σταθμό Euston.

Η αξία του βιολιού, που έχει κατασκευαστεί από τον Αντόνιο Στραντιβάριους το 1696, υπολογίζεται σε περίπου 1,4 εκατ. ευρώ.

Φέρει πολλά διακριτικά χαρακτηριστικά, όπως επισκευές και την προσθήκη μιας ειδικής θέσης για το πιγούνι.

Σύμφωνα με την αστυνομία των Βρετανικών μέσων μεταφοράς, ένα όργανο της αξίας αυτής, είναι πολύ δύσκολο να πωληθεί στην αγορά, καθώς θα αναγνωριστεί αμέσως. Η αστυνομία ελπίζει ότι το όργανο θα εντοπιστεί αν προσφερθεί στην αγορά αρχαιοτήτων. Το γραφείο έργων τέχνης και αρχαιοτήτων της Σκότλαντ Γιαρντ έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες.

Η εταιρεία που έχει ασφαλίσει το βιολί υποσχέθηκε αποζημίωση ύψους 15.000 λιρών στο άτομο που θα το βρει.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πιθανούς στόχους επίθεσης δημοσίευσε το Wikileaks

 

Μυστικό κατάλογο με «ευαίσθητες τοποθεσίες» που ενδεχομένως αποτελούν στόχο τρομοκρατών δημοσίευσε σήμερα ο ιστότοπος WikiLeaks....Η λίστα περιλαμβάνει σημεία που βρίσκονται σε διάφορες χώρες του κόσμου, τις οποίες οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ήθελαν να προστατεύσουν από τρομοκρατικές επιθέσεις, διότι τυχόν απώλειά τους «θα επηρέαζε σε σημαντικό βαθμό» την αμερικανική ασφάλεια, σύμφωνα με το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Το έγγραφο του υπουργείου, που εκδόθηκε το 2009, καλεί τους αμερικανούς διπλωματικούς αντιπροσώπους να καταγράψουν τις υποδομές και τις εταιρείες «των οποίων η απώλεια θα επηρέαζε σε σημαντικό βαθμό την δημόσια υγεία, οικονομική ασφάλεια ή/και εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ».
Στον κατάλογο αυτόν, που δημοσιεύτηκε χθες το βράδυ και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα από χώρες, περιλαμβάνονται υποθαλάσσια καλώδια επικοινωνίας, λιμάνια, ορυχεία και φαρμακευτικές εταιρείες που παρασκευάζουν σημαντικά σκευάσματα για τη δημόσια υγεία.
http://www.tanea.gr

"Μέχρι το 2015 το Μετρό Θεσσαλονίκης"

 

Τη διαβεβαίωση ότι είναι εξασφαλισμένη η χρηματοδότηση για τον βασικό άξονα του μετρό Θεσσαλονίκης και θα δοθεί σε χρήση το αργότερο στις αρχές του 2015, έδωσε ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Μαγκριώτης, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με φορείς της πόλης στα γραφεία της Αττικό Μετρό.


    Υπογράμμισε ότι συζητείται στο Λουξεμβούργο, μεταξύ του προέδρου της Αττικό Μετρό, Χρήστου Τσίτουρα, και του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Πλούταρχου Σακελλάρη, η εξασφάλιση 1 δισ. ευρώ, για τις εργασίες που αφορούν τα έργα νέας γενιάς, δηλαδή επέκτασης προς τη δυτική πλευρά της πόλης. Υπενθυμίζεται ότι η ΕΤΕπ έχει ήδη ανάψει το φως για τη χρηματοδότηση με 600 εκατ. ευρώ προς το Μετρό Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων τα 280 εκατ. ευρώ έχουν ήδη συμβασιοποιηθεί και στο πλαίσιο αυτό επεσήμανε ότι γίνεται διαπραγμάτευση για την επιπλέον χρηματοδότηση από την τράπεζα, ύψους 1 δισ. ευρώ.

    Συνολικά, το έργο του Μετρό Θεσσαλονίκης μαζί με τις επεκτάσεις του υπολογίζεται στα 3-3,5 δισ. ευρώ -50% δημόσια χρηματοδότηση εξασφαλισμένη- και σύμφωνα με τον κ. Μαγκριώτη, η επέκταση προς την Καλαμαριά δεν θα καθυστερήσει να ξεκινήσει, δεδομένου ότι ολοκληρώνεται η προεπιλογή εταιριών και θα ακολουθήσει η οριστική δημοπράτηση, που θα αναδείξει και τον τελικό ανάδοχο υλοποίησης των εργασιών. Όπως επεσήμανε, η επέκταση του έργου προς την Καλαμαριά εκτιμάται συνολικά με τις απαλλοτριώσεις στα 600 εκατ. ευρώ. Αναφορικά με την εξυπηρέτηση προς τη Σίνδο, υπογράμμισε ότι πρόκειται να αξιοποιηθεί άμεσα γραμμή του ΟΣΕ, ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία προαστιακού.
ΑΠΕ