Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Νέος προσομοιωτής για την Mercedes-Benz

 

Δεν είναι μόνο η Lexus που έχει νέο προσομοιωτή αλλά και η Mercedes-Benz... Πρόκειται για ένα προσομοιωτή μήκους 12 μέτρων που μπορεί να πάρει μέσα του ένα πραγματικό, σε διαστάσεις, αυτοκίνητο με τους ανθρώπους της Mercedes να μπορούν να μελετούν την συμπεριφορά του αυτοκινήτου και του οδηγού. Η οθόνη του είναι 360° ώστε να εξομοιώνει όσο ρεαλιστικά γίνεται την κυκλοφορία από αυτοκίνητα, πεζούς και περιβάλλον.

Το αυτοκίνητο συνδέεται με τον κεντρικό υπολογιστή ο οποίος είναι σε θέση να διαβάζει την συμπεριφορά του αυτοκινήτου 1.000 φορές το δευτερόλεπτο έτσι ώστε να περνά στο σύστημα και η παραμικρή λεπτομέρεια. O προσομοιωτής στοίχισε 160 εκατ. ευρώ και σχετικά video με την λειτουργία του μπορείς να βρεις στη συνέχεια.

http://www.autoblog.gr

Άγρια επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Ιορδανία (VIDEO)

 

Επεισόδια με απολογισμό 250 τραυματίες σημειώθηκαν στην Ιορδανία ανάμεσα σε Παλαιστίνιους πρόσφυγες και πολίτες της χώρας στο Αλ Βαγδάτ-Αλ Φαϊσαλί, όταν το προστατευτικό κιγκλίδωμα στο οποίο είχαν ανέβει οπαδοί κατέρρευσε....

Σκηνές σοκ από το ποδόσφαιρο της Μέσης Ανατολής το βράδυ της Παρασκευής (10/12) στο Αμάν στο ντέρμπι κορυφής, με τον αγώνα να ολοκληρώνεται με σοβαρό κρούσμα βίας. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, όταν η Αλ Βαγδάτ, που υποστηρίζεται παραδοσιακά από οπαδούς με παλαιστινιακές ρίζες, κέρδισε την Αλ Φαϊσαλί, ομάδα των Ιορδανών, η αστυνομία προσπάθησε να αναγκάσει τους φιλάθλους να βγουν από το γήπεδο. Αυτή η τακτική αποδείχθηκε πολύ επικίνδυνη, καθώς το σιδερένιο κιγκλίδωμα κατέρρευσε από το βάρος οπαδών που είχαν στηριχθεί σε αυτό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 250 ανθρώπων.

«Το σημερινό συμβάν ίσως έχει και πολιτικές επιπτώσεις, όμως η κυβέρνηση προσπαθεί να μη δώσει έμφαση στην κόντρα Παλαιστίνης-Ιορδανίας. Οι οπαδοί της ομάδας που κερδίζει συνήθως φεύγουν από το γήπεδο τραγουδώντας πολιτικά και ρατσιστικά συνθήματα. Το γεγονός αυτό μπορεί να οδήγησε τις αστυνομικές δυνάμεις, όπως είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες, στην επίθεση κατά των οπαδών», αναφερόταν στο ρεπορτάζ του Al Jazeera.
real.gr

Απίστευτη φάρσα...

 

Πως να καθαρίσετε το χιόνι της στέγης με μια κίνηση (VIDEO)

 

Δύο άνδρες στο Fife της Σκωτίας κατάφεραν να προκαλέσουν μια μίνι-χιονοστιβάδα στην προσπάθεια τους να καθαρίσουν τις υδρορροές κι ένα καλώδιο δορυφορικής τηλεόρασης από τον πάγο πριν καταρρεύσουν.







real.gr


ΔΕΙΤΕ: Απίστευτο καλάθι από τον Nτέρεκ Ρόουζ

 

Στο Τop10 των φάσεων των χθεσινών αγώνων στο NBA την κορυφή καταλαμβάνει ο χορός του Nτέρικ Ρόουζ κάτω από το καλάθι στη νίκη των Μπουλς επί των Λέικερς. ..

Ακόμα απολαύστε το φοβερό κάρφωμα του Λεμπρόν Τζέιμς με το ένα χέρι στην επικράτηση του Μαϊάμι απέναντι στους Ουόριορς.






http://www.newsbeast.gr

14χρονη κοιμόταν επί δέκα ημέρες

 

Την ιστορία της «Ωραίας Κοιμωμένης» θυμίζει η σπανιότατη νευρολογική διαταραχή από την οποία πάσχει μία 14χρονη. .Το σύνδρομο Kleine-Levin, έκανε την έφηβη να κοιμάται επί δέκα ημέρες… Ενώ ήταν στο σχολείο της, το κεφάλι της έπεσε πάνω στο θρανίο και ξύπνησε μετά από 10 ολόκληρες ημέρες!

Όπως λέει μόλις ξύπνησε δεν θυμόταν τίποτε και 4 εβδομάδες μετά άρχισε να χασμουριέται ξανά και ξαφνικά έπεσε σε άλλον ένα δεκαήμερο λήθαργο…


«Το σύνδρομο Kleine-Levin είναι μία σπάνια εφηβική αρρώστια χωρίς θεραπεία, που ξεκινά μετά από κάποια μόλυνση ή ασθένεια, και στη συνέχεια τα άτομα αυτά πέφτουν για ύπνο που διαρκεί από μία έως τρεις εβδομάδες, ενώ τα συμπτώματα ποικίλουν από αιφνίδια αλλαγή συμπεριφοράς μέχρι σεξουαλική υπερδραστηριότητα» υποστηρίζει ο γιατρός TomRico από το Πανεπιστήμιο Stanford στην Καλιφόρνια.
Η Louisa, μπορεί έχει χάσει γενέθλια φίλων της αλλά ευτυχώς δεν έχασε το χορό της αποφοίτησής της… Επίσης ευτυχώς αν και την πήρε ο ύπνος στις εξετάσεις που είχε για να γίνει χορεύτρια, τελικά πρόλαβε και τέλος καλό όλα καλά!
πηγη:''apopandoo''

ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ

 

Διαβάστε το σχετικό άρθρο του "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΥΠΟΥ" αριστερά,με το οποίο συμφωνούμε απολύτως.
Αναρωτιόμαστε:Είναι δυνατόν να υπάρχει ιερέας ή Ιεράρχης που να επιτρέπει τη μετατροπή ενός ναού σε...μπουζουξίδικο;

Τι σχέση έχουν τα βιολιά και τα...νταούλια με το θρησκευτικό πνεύμα της Ορθοδοξίας;

Τι δουλειά έχουν λαικοί τραγουδιστές εντός του Ιερού ναού,μετατρέποντάς τον......
σε...πίστα;

Αν αρχίσουμε να κάνουμε τέτοιου είδους παραχωρήσεις,όχι μόνο δεν πρόκειται να λύσουμε κανένα πρόβλημα,αλλά θα δημιουργήσουμε κι άλλα!

Ήδη ως πιστοί πολλές φορές δεν σεβόμαστε τον ιερό χώρο της Εκκλησίας:Θα τον βεβηλώσουμε τώρα και για...καλό-υποτίθεται-σκοπό;

Χώρια που το πρόβλημα του Αγίου Παντελεήμονα,καθώς και πολλών ακόμα υποβαθμισμένων απο την λαθρομετανάστευση περιοχών,δεν λύνεται ούτε με ευχολόγια ούτε με...σόου μέσα σε ναούς!

Απαιτείται ειλικρίνεια και ανάδειξη των προβλημάτων:Μίλησε κανείς από τους διοργανωτές για την εγκληματικότητα,τους πρεζέμπορους,τους νταβατζήδες,το παρεμπόριο και τους πάσης φύσεως παρανόμους που λυμαίνονται την περιοχή;

ΟΧΙ!Μόνο ακούσαμε το γλυκανάλατο παραμυθάκι της "συνύπαρξης",που το λέει πανεύκολα ένας που μένει εκτός γκέτο,αλλά όχι ένας κάτοικός του που έχει δεινοπαθήσει και δεν έχει ανάγκη κροκοδείλια δάκρυα,αλλά δραστικές λύσεις!

Καλά,το άλλο με την...ανταλλαγή πολιτισμών το αφήνουμε ασχολίαστο:Φαίνεται πως κάποιοι εντός Εκκλησίας ΞΕΧΝΑΝΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ!

Με λίγα λόγια,Αρχιεπίσκοπε Ιερώνυμε:Κατανοούμε τις καλές σας προθέσεις και την ανθρωπιά σας.Όμως,μήπως κάποιοι σας εκμεταλλεύονται για πολιτικούς λόγους;

ΜΗΠΩΣ Η ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ;

Βγείτε και μιλήστε ξεκάθαρα στον λαό κι αφήστε τους...Νταλάρες και τις Καμεράτες μέσα στην Εκκλησία,που προσβάλουν βάναυσα το θρησκευτικό μας συναίσθημα και τη νοημοσύνη μας!



http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/