Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

“Έσπασε” ο σκληρός δίσκος του Χριστοφοράκου!

 

Τα παιδιά της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος έκαναν πάλι το θαύμα τους. Η ομάδα του Μανώλη Σφακιανάκη έκανε την δουλειά της ως έπρεπε και τώρα το μπαλάκι είναι στα χέρια των βουλευτών της εξεταστικής αλλά και της δικαιοσύνης.

Η ΔΗΕ κατάφερε να ανασύρει όλα τα αρχεία που υπήρχαν στον σκληρό, εννοείται και τα διεγραμμένα στοιχεία που συμπεριλαμβάνουν συναντήσεις, ηλεκτρονική αλληλογραφία, τηλεδιασκέψεις και άλλα άκρως αποκαλυπτικά και ενδιαφέροντα.

Ο όγκος είναι τεράστιος και σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες έχουν απομονωθεί περί τα 20 giga στοιχεία φωτιά. Αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε πως θα αξιοποιηθούν, αφού η νέα αυτή εξέλιξη θέτει στο περιθώριο τα παπαγαλάκια που επέμεναν για “ουδέτερο πόρισμα” χωρίς ενόχους.

Όπως και να ‘χει, όσοι ευελπιστούσαν ότι θα συγκάλυπταν το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης είναι τώρα με την πλάτη στον τοίχο αφού πλεόν δεν υπάρχουν δικαιολογίες περί “έλλειψης” στοιχείων…

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν κάποια αρχεία φωτογραφιών που διατηρούσε ο φυγόδικος άνδρας που δείχνουν το ποιόν του.

Ιδού η ρόδος, ιδού και το πήδημα. Τώρα, όσοι συναινέσουν στην συγκάλυψη απλά θα καταστρέψουν το πολιτικό και προσωπικό τους μέλλον. Τα στοιχεία είναι τέτοια, που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κάποτε θα βγουν. Και τότε δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες.

Πηγή:Οlympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου