Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Καταζητείται για φόνο εξαιτίας ορθογραφικού λάθους...

 

Φανταστείτε την έκπληξη στο πρόσωπο του Αμερικανού φοιτητή Ζάκαρι Γκαρσία, όταν αυτός «googlαρε» το όνομά του, έτσι από περιέργεια, για να δει τι «λέει» για αυτόν το διαδίκτυο, και διαπίστωσε πως καταζητείται για... φόνο.Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε η αστυνομία online, ο Γκαρσία ήταν ένας από τους δράστες αιματηρής ληστείας η οποία σημειώθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου στην πόλη Ντάβενπορτ της Φλόριντα.
Ελα όμως που ο ίδιος δεν γνώριζε τίποτα, ούτε για τη ληστεία, ούτε για τις κατηγορίες σε βάρος του. «Συγκλονίστηκα αλλά και θύμωσα ταυτόχρονα που κάποιος δημοσίευσε το όνομά μου και την φωτογραφία μου κατηγορώντας με για κάτι που δεν έκανα», δήλωσε από τη μεριά του ο άτυχος φοιτητής του Πανεπιστημίου της Φλόριντα.
Ευτυχώς για τον Γκαρσία, η παρεξήγηση λύθηκε προτού αυτός καταλήξει στην φυλακή, όταν οι αστυνομικοί συνειδητοποίησαν πως είχαν κάνει από απροσεξία ένα ορθογραφικό λάθος.

Βλέπετε, ο πραγματικός κατηγορούμενος ονομαζόταν Ζάκερι (και όχι Ζάκαρι) Γκαρσία. «Όλοι κάνουν λάθη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις αυτά δεν επιτρέπονται... παίζεις με τις ζωές ανθρώπων», σημείωσε ο παρ’ ολίγον κατάδικος φοιτητής ο οποίος, να σημειωθεί πως ακόμη περιμένει μια συγγνώμη από τις αρχές.
http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου