Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΕΜΙΕΡΑ SHOW BITCH

Ανατρεπτική και επίσημη, η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Νίκου Ζερβού ήταν τόσο λαμπερή όσο και οι προσκεκλημένοι της! Το βράδι της Δευτέρας, 29 Νοεμβρίου, η «Show Bitch» παραβρέθηκε σύσσωμη στο club Gagarin (Λιοσίων 205), για να παρακολουθήσει μαζί με πολλούς φίλους την πρώτη επίσημη προβολή της ταινίας, αλλά και το live με τον Τζώννυ Βαβούρα και την μπάντα του που ακολούθησε αμέσως μετά.

Από νωρίς άρχισαν να καταφτάνουν στον χώρο, οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές της ταινίας. Ανάμεσά τους βρέθηκαν ο σκηνοθέτης της ταινίας Νίκος Ζερβός, οι πρωταγωνιστές Νάσος Παππάς, Γιώργος Γιαννόπουλος, Άννα Ρεζάν, Ελισάβετ Καζοπούλου, Μαρίτα Ρίτζη, Τζώννυ Βαβούρας, οι ξεχωριστοί guests της ταινίας Κώστας Γκουσγκούνης και Λευτέρης Πανταζής και άλλοι όπως ο Στέφανος Τζουμάκας και ο Αλμπέρτο Εσκενάζι.

Τον ειδικά διαμορφωμένο με καθίσματα χώρο στο club γέμισαν οι προσκεκλημένοι που γέλασαν με τα ευτράπελα της show biz όπως τα παρουσιάζει με τον μοναδικό του τρόπο ο Νίκος Ζερβός στη νέα του ταινία. Μετά το τέλος της προβολής του «Show Bitch», ο σκηνοθέτης ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και έδωσε τη σκυτάλη της διασκέδασης στον μοναδικό Τζώννυ Βαβούρα και την μπάντα του, που έδωσαν στη βραδιά μια πιο ροκ νότα, τραγουδώντας ζωντανά γνωστές επιτυχίες μέχρι αργά το βράδι.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Στη νέα ταινία του Νίκου Ζερβού γίνεται της …«Show Bitch»! Ανερχόμενοι τραγουδιστές, φιλόδοξοι δημοσιογράφοι, μάνατζερ δίχως φραγμούς και wannabe celebrities όλων των ειδών και ποιοτήτων παρελαύνουν σε μία ταινία τόσο αστεία, όσο και ο πραγματικός κόσμος της show biz. Βασισμένη σε «αληθινά» γεγονότα!9 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από την Audio Visual

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου